LRTV Swift

LRTV Swift

Swifts wens voor 2014

Aangepast wielrennen - Swift - Rabofonds

Ook in 2014 dingt Swift weer mee naar de steun van het Rabo Wensenfonds. En dus vragen we onze leden en sympathisanten in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest om weer op ons te stemmen. Uw stem gaat dit maal naar het aangepast wielrennen, want voor deze doelgroep willen wij nieuwe fietsen aanschaffen, zodat ook volwassenen en kinderen met een beperking gemakkelijker kunnen instappen in de wielrennerij en op hun manier mogen genieten van onze mooie sport.

Lees meer >
 

Niels Boele wint overtuigend de Eerste Ronde van Twente

Op zaterdag 16 augustus 2014 heeft Niels Boele op overtuigende wijze de eerste Ronde van Twente op zijn naam geschreven. De 16 jarige renner van LRTV Swift wist solo en met een halve minuut voorsprong op de nummer 2 te finishen.

Lees meer >
 

Swifts 95e verjaardag

Swift 95 jaar oud

 

Aanstaande zaterdag, 19 juli 2014, bereikt de Leidse Ren- en Toervereniging Swift de gezegende leeftijd van 95 jaar. Om de oprichtingsdatum luister bij te zetten, worden er een aantal activiteiten georganiseerd. Die wilt u niet missen. Van de jubileumtoertocht bij het ochtendgloren tot en met de feestavond krijgt u het program:

Lees meer >
 

Joop Riethoven (92) overleden

Joop Riethoven

In de nacht van dinsdag op woensdag 18 juni 2014 is Joop Riethoven overleden. Hiermee verliest Swift een erevoorzitter, de wielersport een gangmaker en Leiden een markante persoonlijkheid. Joop Riethoven, die al enige tijd tobde met zijn gezondheid, is 92 jaar geworden. Wij gedenken hem met gepaste eerbied en wensen zijn familie en vrienden veel sterkte.

Lees meer >
 

Driedaagse van De Bult 2014

Swift Driedaagse van De Bult 2014

Dat heb jij weer: steek je nét in een bloedvorm... is er nauwelijks gelegenheid om die goede benen te tonen. Gelukkig is er de Driedaagse van De Bult. In de koersluwe zomer biedt Swift je graag de mogelijkheid je wedstrijdritme te onderhouden en je te meten met je collega-coureurs. Dit jaar rijden we de Driedaagse op drie opeenvolgende zaterdagmiddagen: 26 juli, 2 augustus en 9 augustus. Alle (inter)clubrenners (m/v) zijn van harte welkom; hun supporters natuurlijk ook!

Lees meer >
 

Geen plaatje?

Nieuwe jeugdfoto's Swift 2014

'Is het geen plaatje?' Dat denk je als je onze renners weer over het asfalt ziet vliegen. En dat denken die renners (m/v) zelf ook. Want, eerlijk is eerlijk, renners zijn best een beetje ijdel. Zij zien zichzelf graag terug. En anders willen hun supporters en verzorgers wel een herinnering aan een veelbewogen koersdag. Daarom was de redactie zeer verheugd met de foto's die zij mocht ontvangen via de familie Van Belle. Wij delen deze graag met u; de Swiftjeugd—in dit geval—staat er goed op.

Lees meer >
 

Swiftkleding passen en bestellen: dinsdagavond 1 juli 2014

Kledingpasavond Swift dinsdag 1 juli 2014

Toe aan nieuwe Swiftkleding? Dat treft: op dinsdag 1 juli 2014 is er een extra pas- en bestelavond. Tussen 18:30 en 20:30 uur staan we voor u klaar in het clubhuis met paskleding, advies en bestellijsten. Ook kunt u kennis maken met enkele nieuwe items in het assortiment:

Lees meer >
 

Trainingsgroep aangepast wielrennen gestart

Trainingen aangepast wielrennen

Na een succesvolle kennismakingscursus van vier weken is besloten om verder te gaan met aangepast wielrennen bij LRTV Swift. Een weliswaar bescheiden, maar enthousiaste groep van zes deelnemers is gestart met wielrennen. Deels op een racefiets en deels op een tandem. Het ongekende enthousiasme van de deelnemers is voldoende aanleiding om door te gaan. We blijven dus trainen op woensdag van 18:00 tot 19:00 op de wielerbaan van LRTV Swift op ‘De Bult’.

Lees meer >
 

Swift tijdritcompetitie 2014

Swift Time Trials 2014

Donderdag 24 april is het weer zover: dan vindt de eerste editie van de tijdritcompetitie van dit jaar plaats. Er zal dit jaar vijf maal worden gereden: eenmaal de dubbele afstand, en de overige keren de gebruikelijke 14,4 km. Evenals in voorgaande jaren wordt per avond een score berekend op basis van de positie in de uitslag en de opkomst op die avond. De beste drie scores van elke renner bepalen vervolgens de positie in het eindklassement van de competitie.

Lees meer >
 

Spullen voor de loterij

Beste leden van Swift,

Zoals ieder jaar organiseren we tijdens de nationale jeugdwedstrijd een loterij. Met de opbrengst proberen we dan het tweejaarlijkse kamp voor onze jeugdleden zo goedkoop mogelijk te houden. Dit jaar is ons jubileumkamp. Wij hopen dan ook op een grote opbrengst om het kamp nog spannender te maken dan het al is.

Mocht iemand van jullie nog iets leuks voor de loterij hebben of weten dan horen wij dat graag. De spullen hoeven niets met wielrennen te maken te hebben en natuurlijk mag je bedrijfsnaam er groot opstaan. Maar als het geschikt is dan zouden wij het graag meenemen op de loterijtafel.

De loterij staat onder leiding van Esther(moeder van Henk) en Ge(moeder van Tijn). De spullen kunnen achter de bar worden afgegeven of tijdens de jeugdtraining worden gebracht. Aankomende donderdag en dinsdag tussen half6 en kwart voor zeven. De wedstrijd is op 19 april.

Namens alle jeugdleden alvast bedankt!

 

Groetjes Jaap Weeder

 

Binnenkort

za aug 23 @08:30
Bos- en Heidetocht (165 km)
zo aug 24 @08:30
Swift speedtoer (90 km)
zo aug 24 @08:30
Swifttoer (65/35 km)
zo aug 24 @08:30
Rivierentocht (35/65 km)
zo aug 24 @11:00
Handbiking