LRTV Swift

LRTV Swift

Wintertraining op de weg

Wintertraining

Blaadjes vallen, dagen verduisteren en buiten wordt het nat en koud… Dus fiets in de schuur? Geen sprake van! Bij Swift kunt u met de racefiets het hele jaar terecht, ook tijdens de winter. Daarom beginnen we weer vanaf aanstaande zaterdag 1 november met de wekelijkse wintertraining op de weg gedurende de vier gure maanden van november tot en met februari.

Lees meer >
 

Wisselend succes voor Swiftploegen op het NCK 2014

Swiftdames tijdens NCK2014

 

Voor de 97ste keer werd afgelopen weekend het Nederlands Clubkampioenschap (NCK) verreden rond het Groningse Lauwersmeer. Deze ploegentijdrit voor clubteams is voor wielerverenigingen de gelegenheid om de beste renners uit de eigen gelederen op een nationaal podium te laten zien.

Lees meer >
 

Fiets-Fit

FietsFit

Persbericht

In 6 weken klaar voor een tocht op de mountainbike

Op zaterdag 18 oktober 2014 start Swift in Leiden met een kennismakingscursus mountainbiken van 6 zaterdagen. Tijdens deze Fiets-Fit cursus train je zes weken lang om je fietstechniek en uithoudingsvermogen te verbeteren. Door de trainingen bouw je conditie op en leer je de techniek van het mountainbiken. Maar het belangrijkste is dat je plezier hebt in fietsen!

 

Vanaf zaterdag 18 oktober kun je bij Swift zes weken lang kennismaken met mountainbiken. Iedere zaterdag wordt er vanaf 9.30 uur onder professionele begeleiding aandacht besteed aan de verschillende basistechnieken en –vaardigheden. Na deze zes weken heb je de conditie en beheers je de techniek om mee te doen aan een MTB-toertocht bij jou in de buurt. Een keertje missen is geen probleem. Bij Swift is het mogelijk om een fiets te huren. De MTB-cursus wordt gegeven bij Swift in park de Bult, Willem vd Madeweg 1 in Leiden.

Lees meer >
 

SwABoCrossCompetitie 2014-2015

SwaBoCrossCompetitie 2014-2015

Nog hoop op een paar mooie nazomerdagen? De veldrijders onder u weten beter: de modder komt eraan en dat is maar goed ook. Omwille van optimaal fietsplezier in deze herfst- en wintermaanden organiseert Swift samen met RTV Bollenstreek en WV Avanti dit jaar de SwABoCrosscompetitie, met start op zondag 12 oktober in Alphen en finish op zondag 25 januari 2015 in Leiden.

Lees meer >
 

Nederlands Kampioenschap Rabo Dikkebandenrace bij Swift

Finale Dikke-bandenraces 2014 bij LRTV Swift

Op zaterdag 27 september 2014 vinden de Nederlandse Kampioenschappen plaats van de Rabo Dikkebandenrace 2014. Deelnemers zijn meisjes en jongens in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit heel Nederland die bij regionale dikkebandenraces als winnaars uit de bus zijn gekomen. Het wordt een groots evenement, mogelijk gemaakt door Rabobank Leiden Katwijk en Rabobank Nederland. Er worden zo’n duizend mensen verwacht.

Lees meer >
 

Swifts wens voor 2014

Aangepast wielrennen - Swift - Rabofonds

Ook in 2014 dingt Swift weer mee naar de steun van het Rabo Wensenfonds. En dus vragen we onze leden en sympathisanten in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest om weer op ons te stemmen. Uw stem gaat dit maal naar het aangepast wielrennen, want voor deze doelgroep willen wij nieuwe fietsen aanschaffen, zodat ook volwassenen en kinderen met een beperking gemakkelijker kunnen instappen in de wielrennerij en op hun manier mogen genieten van onze mooie sport.

Lees meer >
 

30 september 2014: kleding passen en bestellen

30 september 2014 Swift-kleding passen en bestellen

Is uw Swift-garderobe niet (meer) compleet? Op dinsdag 30 september 2014 kunt u tussen 18:30 en 20.30 uur allerhande wielerkleding passen en bestellen in onze kantine aan de Willem van der Madeweg 1.

Lees meer >
 

LCTC seizoen 2014-2015

LCTC start seizoen 2014-2015

Leg die tweede, derde en ook die vierde cartouche maar vast klaar: vanaf eind september gaan we weer aan de cross op De Bult. Amai! Het Leids Cyclocross Trainings Centrum (LCTC) zet ook de komende herfst- en wintermaanden weer de deur open (letterlijk en figuurlijk) voor alle veldrijders van Leiden en (verre) omstreken.

Lees meer >
 

Afsluiting tijdritseizoen 2014: clubkampioenschap en competitie

.Afsluiting tijdritseizoen: Ellen van Dijk in actie
Met het clubkampioenschap tijdrijden op donderdag 11 september kwam er een einde aan weer een mooie reeks tijdritten op het clubparcours in Woubrugge. In totaal werden er dit seizoen zes edities gereden en trokken de tijdritten veel deelnemers in een zeer competitief veld. Bij de slottijdrit stond zelfs de wereldkampioen bij de vrouwen Ellen van Dijk aan de start. Met een tijd van 19:35 zette zij het parcoursrecord voor de vrouwen wel heel scherp.

Lees meer >
 

Dinsdagavondcompetitie 2014: de catwalk

Prijsuitreiking Swift/Neuteboom Tweewielers dinsdagavondcompetitie 2014

De namen van de (grootste) winnaars van de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2014 kende u al. Maar hoe die renners eruitzien, is minder bekend. Meestal gaan hun gezichten immers schuil onder een aerodynamische helm en achter een futuristische zonnebril. Of dat erg is, laten wij aan uw goede smaak over. De rencommissie vindt dat zij ook best 'ns 'in burger' mogen worden gezien, de laureaten van de afgelopen competitie:

Lees meer >
 

Binnenkort

za nov 01 @01:00
Wintertraining op de weg
zo nov 02 @11:00
Handbiking
di nov 04 @10:00
Krasse knarren
di nov 04 @10:00
Recreantenfietsgroep.
za nov 08 @01:00
Wintertraining op de weg