LRTV Swift

LRTV Swift

SwABoCrossCompetitie 2014-2015

SwaBoCrossCompetitie 2014-2015

Nog hoop op een paar mooie nazomerdagen? De veldrijders onder u weten beter: de modder komt eraan en dat is maar goed ook. Omwille van optimaal fietsplezier in deze herfst- en wintermaanden organiseert Swift samen met RTV Bollenstreek en WV Avanti dit jaar de SwABoCrosscompetitie, met start op zondag 12 oktober in Alphen en finish op zondag 25 januari 2015 in Leiden.

Lees meer >
 

Nederlands Kampioenschap Rabo Dikkebandenrace bij Swift

Finale Dikke-bandenraces 2014 bij LRTV Swift

Op zaterdag 27 september 2014 vinden de Nederlandse Kampioenschappen plaats van de Rabo Dikkebandenrace 2014. Deelnemers zijn meisjes en jongens in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit heel Nederland die bij regionale dikkebandenraces als winnaars uit de bus zijn gekomen. Het wordt een groots evenement, mogelijk gemaakt door Rabobank Leiden Katwijk en Rabobank Nederland. Er worden zo’n duizend mensen verwacht.

Lees meer >
 

Swifts wens voor 2014

Aangepast wielrennen - Swift - Rabofonds

Ook in 2014 dingt Swift weer mee naar de steun van het Rabo Wensenfonds. En dus vragen we onze leden en sympathisanten in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest om weer op ons te stemmen. Uw stem gaat dit maal naar het aangepast wielrennen, want voor deze doelgroep willen wij nieuwe fietsen aanschaffen, zodat ook volwassenen en kinderen met een beperking gemakkelijker kunnen instappen in de wielrennerij en op hun manier mogen genieten van onze mooie sport.

Lees meer >
 

30 september 2014: kleding passen en bestellen

30 september 2014 Swift-kleding passen en bestellen

Is uw Swift-garderobe niet (meer) compleet? Op dinsdag 30 september 2014 kunt u tussen 18:30 en 20.30 uur allerhande wielerkleding passen en bestellen in onze kantine aan de Willem van der Madeweg 1.

Lees meer >
 

LCTC seizoen 2014-2015

LCTC start seizoen 2014-2015

Leg die tweede, derde en ook die vierde cartouche maar vast klaar: vanaf eind september gaan we weer aan de cross op De Bult. Amai! Het Leids Cyclocross Trainings Centrum (LCTC) zet ook de komende herfst- en wintermaanden weer de deur open (letterlijk en figuurlijk) voor alle veldrijders van Leiden en (verre) omstreken.

Lees meer >
 

Afsluiting tijdritseizoen 2014: clubkampioenschap en competitie

.Afsluiting tijdritseizoen: Ellen van Dijk in actie
Met het clubkampioenschap tijdrijden op donderdag 11 september kwam er een einde aan weer een mooie reeks tijdritten op het clubparcours in Woubrugge. In totaal werden er dit seizoen zes edities gereden en trokken de tijdritten veel deelnemers in een zeer competitief veld. Bij de slottijdrit stond zelfs de wereldkampioen bij de vrouwen Ellen van Dijk aan de start. Met een tijd van 19:35 zette zij het parcoursrecord voor de vrouwen wel heel scherp.

Lees meer >
 

Dinsdagavondcompetitie 2014: de catwalk

Prijsuitreiking Swift/Neuteboom Tweewielers dinsdagavondcompetitie 2014

De namen van de (grootste) winnaars van de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2014 kende u al. Maar hoe die renners eruitzien, is minder bekend. Meestal gaan hun gezichten immers schuil onder een aerodynamische helm en achter een futuristische zonnebril. Of dat erg is, laten wij aan uw goede smaak over. De rencommissie vindt dat zij ook best 'ns 'in burger' mogen worden gezien, de laureaten van de afgelopen competitie:

Lees meer >
 

Clubkampioenschap tijdrijden 2014

Swift CK tijdrijden 2014

Woubrugge maakt zich op voor een volgende (en, helaas, laatste) tijdrit: de Swift Clubkampioenschappen Tijdrijden 2014 voor volwassenen. Aanstaande donderdag (11 september) is het zover. Dan gaan we vanaf 18:45 uur klokken wie Swifts snelste renners zijn.

Lees meer >
 

Westbrabantse Pijl 2014

Op vrijdag 22 augustus stond voor LRTV Swift/HSW De Kampioen de 2de meerdaagse van het seizoen op het progamma. Om 12 uur verzamelen we bij Swift om gezamenlij richting Steenbergen te vertrekken. Bij aankomst werd duidelijk dat OP TIJD een heel belangrijk item ging worden dit weekend. Ons schitterende monumentale logeer adres was gelegen op een eilandje bij de sluis van De Heen. Jammer dat het alleen te bereiken was via een brug die niet mee werkte met welk tijdschema dan ook. Gelukkig had kok Cees de maaltijd thuis al voorbereid. Hierdoor was er geen stress bij de begeleiding om een heerlijke voedzame maaltijd voor de mannen klaar te zetten. Daarna klaarmaken voor de koers en de spullen bij de brug klaarzetten om alles in een keer naar de overkant te brengen. We zijn met 6 man aan de meerdaagse begonnen.

Lees meer >
 

Dinsdagavondcompetitie 2014: The Final Countdown

Afsluiting Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2014

De tijd vliegt. Het lijkt amper een paar weken geleden dat we van start gingen met de Swift/Neuteboom Bike Totaal dinsdagavondcompetitie 2014. In werkelijkheid zijn we 23 koersen verder. Dat noopt tot een prijsuitreiking, op dinsdagavond 9 september a.s. En tot het opmaken van onze jaarlijkse (inter)clubcompetitiebalans; na afloop van wedstrijd nummer 24. Het antwoord op De Hamvraag (wie deden de beste zaken in de diverse klassementen?) geven wij nu alvast weg.

Lees meer >
 

Binnenkort

zo okt 05 @08:30
Swift speedtoer (90 km)
zo okt 05 @08:30
Swifttoer (65/35 km)
zo okt 05 @08:30
Duinenrit (40/60/85 km)
zo okt 05 @11:00
Handbiking
di okt 07 @10:00
Krasse knarren